Visuellt och användarvänlig projekthantering

Med a-note har vi skapat ett system som du faktiskt kommer att använda. Det innehåller allt du kan förvänta dig så som; Digitala arbetsordrar, kontakter, kunder, fältrapportering och kommunikation. På ett enkelt och användarvänligt vis arbetar du mer effektivt i dina projekt.

Vi visar dig gärna – kontakta oss så bokar vi en demonstration.

Resultatet

Här är några av de resultaten du kan förvänta dig med a-notes projekthantering

Uppföljning och statistik

Med statistiken är det dessutom möjligt att identifiera verksamhetsprocesser som kan effektiviseras. Och sist men inte minst: du får koll på kundbasen. Vad köper kunderna? När? För hur mycket? Med ett CRM vet du.. 

Uppdaterat kundregister

Med ett uppdaterat kundregister samlar ni all kundinformation på ett och samma ställe. Få tillgång till all data genom din mobila enhet eller dator.

Förenklad tidrapportering

Ta ut en rapport från systemet och se precis hur mycket tid en medarbetare arbetat och på vilket projekt.

Kommunikation

Det kan vara svårt att nå ut med viktig information och dessutom veta att rätt person faktiskt tagit del av den. Vi har skapat en standardiserad process för detta.

Nöjdare kunder

I en värld där produkter och tjänster liknar varandra är rekommendationer hårdvaluta. Står du dina kunder nära kommer de rekommendera dig till andra och du får en enorm konkurrensfördel.

Minskad sårbarhet

Det är farligt när en person sitter med för mycket information helt själv. Vad händer till exempel om personen blir sjuk eller slutar? Med ett bra system blir det lättare för andra att plocka upp bollen och ta vid.

Upplev fördelarna med a-note projekthantering

Projekt och arbetsorder digitalt

Genom den mobila digitala arbetsordern har berörd personal alltid den senaste informationen.

  • Se alla dina tilldelade projekt.
  • Få tillgång till projektinformation så som aktuella arbetsordrar, arbetsbeskrivningar, adress, kontaktpersoner och telefonnummer.
  • När projektledaren lägger in uppdateringar meddelas du omgående.

Fältrapporter

Rapporter skapas och skickas direkt via mobilapplikationen och finns sedan tillgängliga för projektledaren via datorn. Dokumentera med bilder och vid kompletterande frågor kan man kommunicera i system kring rapporterna. När till exempel en ÄTA blivit godkänd för utförande meddelas hantverkaren direkt.

  • Egenkontroller
  • Observation & tillbud
  • ÄTA
  • Dagbok
  • Avvikelser

On worksite

Eftersom alla på arbetsplatsen registrerar sig kan du se vem som är på plats. Genom att registrera sig i applikationen när man kommer till arbetsplatsen förenklar ni tid och lönerapportering. Det är också en trygghet för er beställare som får koll på vilka som röra sig på projektområdet och om kontakt skulle tas kan man snabbt hitta kontaktuppgifter till rätt person.

Redo att komma igång?

Du kan alltid prova fritt i 30 dagar för att se om du gillar lösningen. Om du har några frågor eller funderingar kontaktar du vår support så hjälper dom dig.

Stäng meny